site stats

miercuri, 5 octombrie 2011

PROFILUL LASITATII: COMUNISTUL

















Unul dintre comentariile la o postare pe un alt blog, al unui site ce sustine USL, si unde ma aflu mereu pentru a strica vartos cheful de petrecere al socialistilor, si dantuiala nebuna, ca acea a ielelor din povesti, a minciunilor lor sfruntate, mi-a dat ideea pentru randurile ce urmeaza...

Urmarind din nou filmul "Povestea Sovietica" ("The Soviet Story"), stiam ca voi gasi cu siguranta elemente noi si motivatii de a mai scrie cate ceva pe marginea subiectului. Si am privit dintr-un unghi mai sensibil la detalii afirmatia conform careia oriunde ar fi intrat, sovieticii lichidau cam 10% din populatie, dar selectau pentru lichidare numai varfurile: cei mai buni ingineri, cei mai buni militari, cei mai buni doctori si asa mai departe.

Civilizatia umana s-a dezvoltat prin elite si acesta este un adevar imuabil. Oamenii educati au dus inainte, au impins lucrurile intr-o anumita directie sau alta. Asa ca te intrebi: de ce oare ar fi vrut fauritorii unei noi societati, ce vezi-doamne ar fi trebuit sa se bazeze pe egalitate sa lichideze fizic exact pe cei mai invatati si mai straluciti?

Multi vor spune ca atitudinea izvora din doctrina socialista a lui Marx, Engels si Lenin. Si nu ar gresi. pentru ca socialismul; stiintific si materialismul dialectic intr-adevar promoveaza violenta si genocidul, proclamand dictatura proletariatului. Si aici incepe problema...

Dictatura proletariatului... Cantitatea in locul calitatii... Dictatura mediocritatii in dezavantajul elitelor... Forta bruta, si brutalitatea fortei contra inteligentei... Teroarea impotriva ratiunii...

Nicicand mediocritatea nu si-a gasit o scuza mai buna ca sa faca exces de zel in a ucide cu acordul statului. Dar teroarea asupra inteligentei este o sabie cu doua taisuri: inainte de toate nu ajuta la nimic, ba inca retrogradeaza umanitatea din punct de vedere social si economic, ceea ce s-a vazut clar la colapsul economiilor socialiste din Europa de Est care nu au functionat defapt nicicand satisfacator, motiv pentru care in anii 50 ungurii s-au rasculat iar in anii `60 au facut-o cehii, de fiecare data calcati cu totii de senila tancurilor rusesti...

Exista fisuri majore in teoria marxist-leninista. Nu le voi discuta aici ele facand parte dintr-o mult mai larga si mai lunga discutie... Insa voi puncta faptul ca mediocrului ii este intotdeauna frica de inteligenta. O simte intrinsec si o uraste pentru ca nu isi poate sau nu vrea sa isi depaseasca conditia.

Si, daca stai sa te uiti cu atentie vei realiza ca metodele comunistilor sunt metodele unor barbati mediocrii, lipsiti de noblete si de curaj. Intr-un cuvant comunistii au fost si vor fi mereu niste lasi. Fara a iesi la lumina zilei, ascunzandu-se mereu, infigand cutite pe la spate la propriu si la figurat, dupa deviza "musca si fugi" de fapt indivizii ce au ajuns sa sutina comunismul si ideile socialismului stiintific sunt de fapt niste mediocrii plini de frica, ce au dorit sa ajunga in varful piramidei sociale nu pentru binele general ci pentru a-si satisface dorintele lor marunte de preamarire...

Problema a fost ca ABSOLUT NICI UN LIDER COMUNIST sau socialist nu a fost iubit sau cu adevarat admirat. Si cand au inteles ca mediocritatea le izvoraste din toti porii si ii da de gol, liderii comunisti au impus brutal ca sa li se ridice osanale.

Si atunci de ce ar trebui sa ne fie noua teama de niste fricosi si lasi amarati ce vor sa impuna forta bruta in locul gandirii rafinate? De ce sa ne fie frica de lasitatea vizibila a acestor indivizi ce par a descrie mai mult profilul unor puscariasi decat a unor lideri adevarati? De ce sa inlocuim naturalul cu plasticul impus de teroare?

Singurele arme ale comunistilor au fost intotdeauna minciuna, santajul si forta bruta folosita cu sadism. Nu are de ce sa ne fie frica de ei. Caci odata descoperiti, redevin exact ceea ce sunt: nulitati absolute! De fapt daca stai sa te uiti la USL si cei care il sustin, de ce credeti ca nu au nici o rusine in a raspandi minciuna, de a destabiliza si decredibiliza o tara intreaga, insultand zilnic inteligenta romanilor cu tot soiul de ineptii?

Va spun eu de ce: DE FRICA!!! Le este teama ca vor fi dati de gol. Simt cum se apropie clipa si sunt disperati. Si, la fel precum sobolanii, socialistii, cand dau de lumina zilei, au ca prim instinct fuga. Care incotro. Fiecare pentru el. Adevarat, nu o sa-i gasim pe toti, dar sa stim ca traiesc cu frica in san este un lucru minunat. Caci orice urma de socialism trebuie stearsa de pe fata Pamantului. Marx, Engels si Lenin trebuiesc pusi alaturi de Hitler, Stalin, Pol Pot si altii pentru vesnicie la stalpul infamiei!

Si cu aceasta aduc inca un argument in sprijinul afirmatiei ca ateismul este religia dezastrului: ateismul a fost promovat de aceste brute mediocre si lase cu un singur scop: controlul celor pe care au ajuns prin inselatorie sa ii conduca. Asa ca ateilor care se lauda cu "libertatea" ce o au, astazi, inca o data, le rad in nas!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: