site stats

duminică, 19 decembrie 2010

DOLIU: 19 DECEMBRIE 1989. OPERATIUNEA "TRANDAFIRUL"















Trandafirul. O floare frumoasa pana in 1989. Pentru ca tot ce au atins ciumele comuniste si urmasii lor se preface intr-un obiect al infinitei scarbe. Fie floare. Fie om. Daca esti atins de ciuma aceasta, primul lucru care ti se scofalceste este sufletul.

E o boala care vine pe nesimtite. Incurabila. Si contagioasa. Propaga spalarea ca la domino a creierelor. Ei vor sa uitam... Trandafirul. Semnul macabru al zilei de 19 decembrie 1989. Pentru ca atunci, 43 de eroi ai Timisoarei au fost transformati in cenusa, iar apoi, intr-un suprem act de dispret fata de viata, cenusa le-a fost aruncata intr-un canal. Operatiunea "Trandafirul".

Astazi pumnii mei incep sa se stranga. Cu aceeasi furie de odinioara. Si ce daca sunt mai batran cu 21 de ani? In fiecare an traiesc aceleasi sentimente. Cu aceeasi intensitate. Toate acestea trebuie sa se termine. Si se vor termina.

Sangele curs atunci cere nu razbunare ci dreptate si continuarea luptei pentru implinirea visului de atunci. Problema noastra nu este rezolvata. Si ca suntem din nou asmutiti unii impotriva altora. De catre aceiasi indivizi care ne-au intaratat si dupa caderea lui Ceausescu. Divide et impera. Pana acum le-a iesit. Romanii nu se pot pune de acord in nici o privinta.

Astazi pumnii mei incep sa se stranga... Cu aceeasi furie de odinioara. Si ce daca sunt mai batran cu 21 de ani? Toate acestea trebuie sa se termine. Si se vor termina... Singura diferenta este ca acum probabil nu as mai fi in stare sa sar gardul unui cimitir spre a-mi scapa viata... Dar m-as alatura bucuros celor uitati pe nedrept doar ca sa stiu ca s-a sfarsit cu raul...

De data aceasta nu va mai fi nici o retinere. Si vom termina cu ei. Dupa lege. Si daca nu exista lege pentru ceea ce au facut, vom face. Istoria se cere a fi restaurata. Nu putem lasa un Ion Iliescu, criminal ordinar, si clica lui sa se lafaie si sa ne rada in nas.

Odinioara, Elena Ceausescu pregatise o explicatie pentru mortii disparuti din Spitalul Judetean de la Timisoara: au fugit peste granita... Cand stau si compar, PSD-ul lui Ion Iliescu aplica aceeasi tactica... Doar cuvintele minciunii sunt altele...

O sa se ajunga cu acest mare tupeu al "comunistului-capitalist" la concluzia ca la Timisoara s-a jucat de fapt Call OF Duty sau CounterStrike (aici am citat un prieten), sau ca noi, cei cu mainile goale, ne-am impuscat din degete intre noi. Insa noi stim bine care este adevarul. Si multi dintre criminalii de atunci sunt printre noi. Inca nepedepsiti.

"Trandafirul". Tot ce va cer este sa nu uitati ca putem sa vorbim astazi vrute si nevrute si pentru ca intr-o zi de 19 decembrie cenusa celor care ne-au dat dezlegare la vorba libera, de care abuzam in fel si chip ca niste copii scapati de sub supravegherea parintilor, a fost aruncata intr-un canal de langa Popesti-Leordeni. Si operatiunea s-a numit "Trandafirul"...

Va rog sa ignorati titlul dat de ProTv, "20 de ani de libertate"... Sarbu, este si el un mare suspect... Cum se face ca mai toti cei care i-au stat in preajma lui Ion Iliescu incepand cu 21 decembrie au ajuins mari si tari in media din Romania?!! Nu. Nu sunt 21 de ani de libertate. Sunt 21de ani de lupta pentru implinirea visului de atunci. Si nu s-a terminat inca...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: