site stats

miercuri, 2 ianuarie 2013

ANTIDOT PENTRU SOCIALISM

La sfarsitul anilor '80, cand cadeau guvernele comuniste din lagarul socialist unul dupa altul, ca intr-un efect de domino, dimpreuna cu lumea m-am bucurat si eu. Ca prostul. Eram crud. Necopt. Eram naiv. Pe atunci nu invatatsem inca lectia cea mai importanta despre hiena socialista si anume aceea ca daca socialistul a devenit binevoitor sau face o actiune aparent altruista si pentru binele individului, in mod deosebit atunci, mai ales atunci, trebuie sa fiu mai ingrijorat si mai atent...

Dupa 23 de ani de la evenimentele din 1989 descopar ca sunt cu tot atatia ani in urma in ceea ce priveste nu atat descoperirea intentiilor socialistilor actuali, cat metodele lor de atac la adresa umanitatii.  Socialismul este un flagel ce trebuie eradicat din umnanitate. A devenit deja in mod clar accesoriul unei subspecii bipede, care isi ascunde astazi mediocritatea chiar si cu poleiala unei educatii alese... De aceea sunt cu atat mai periculosi: astazi activistul socialist foloseste toata puterea stiintei pentru a distruge societatea umana asa cum s-a dezvoltat ea natural pana acum...

Sociologia, Psihologia, Antropologia si Istoria, sunt stiinte pe care socialistii le folososesc deja de multa vreme impotriva omului. Cititnd lucrarea Prof. Dr. Constantin Radulescu.Motru, "Psihologia poporului roman", mi-a atras la un moment dat atentia o fraza in care se afirma ca este stiintific dovedit faptul ca poti induce unui individ o actiune sau o idee, prin simpla vorbire. Cu cat este mai slab dezvoltat intelectual subiectul, cu atat este mai usor de manevrat...

Spre exemplu, copiilor le spunem ca i-a adus barza si ca exista Mos Craciun sau Iepurasul de Paste. Si ei cred pana in momentul in care creierul lor va fi suficient de dezvoltat pentru a realiza adevarul, Ei bine, exact asa se intampla si cu actiunile socialistilor astazi!!!

Au trecut aprope 100 de ani de cand Lenin si bolsevismul au inecat natiunea rusa. Au trecut aproape 75 de ani de cand Hitler cucerea puterea in Germania. Au trecut aproape 70 de ani de cand Europa de Est a fost imbacsita de virusul socialist. Si au trecut aproape 25 de ani de cand Rusia Sovietica parea sa renunte la planul sau de hegemonie mondiala. Insa omenirea incepe abia acum sa priceapa ca aceasta aparenta renuntare a rusilor a fost de fapt o mare inselatorie.

In mod ciudat, in tot acest timp, nivelul de educatie mediu a scazut dramatic in cadrul natiunilor puternice care au s-au opus flagelului socialist. In S.U.A. si in Marea Britanie acest lucru este evident. In mod nenatural, copiii sunt protejati inmpotriva educatiei, si totul este camuflat. Incepand cu ideea generoasa de "protectia copilului" si terminand cu faimosul termen "politically correct" socialistii au reusit sa infiltreze in aceste natiuni boli pe care vor avea grija sa le cronicizeze...

De 23 de ani acelasi lucru se intampla si in Romania, Generatia mea, chiar daca a fost o generatie complet crescuta in sistemul comunist organizat dupa doctrinele socialiste, a avut totusi parte de o educatie iar cunostintele de cultura generala au facut (sunt convins de acest lucru) ca exact aceasta generatie, si nu alta  sa se opuna din rasputeri regimurilor din lagarul socialist...

Insa chiar si asa, datorita tineretii, lipsa de experienta me-a facut sa fim carne de tun si masa de manevra pentru planurile socialistilor de odinioara. Iata de ce astazi, la maturitate, ma opun cu toata fiinta mea oricarei idei de sorginte socialista, dimpreuna cu multi altii care au inteles ce nenorociri ne pandesc din umbra, si ce demoni isi pregatesc aparitia,

Ma opun oricarei idei de sorginte socialista si oricarui individ care indrazneste sa sustina socialismul. Nu voi accepta niciodata ca omenirea trebuie sa coboare nivelul intelectual actual pentru ca brutalitatea unor mediocrii, fie ei si cu educatie academica, sa se poata impune. Socialismul este un flagel. Un virus ce trebuieste eradicat. Si antidotul este EDUCATIA.

Stiu. Credeti ca aceste lucruri nu se intampla. Dar am crezut cu totii ca pe copii ii aduce barza, ca exista Mos Craciun si Iepurasul de Paste. Este cazul sa dam semnalul de alarma. Altfel copiii nostri vor trai vremuri crancene si isi vor face unul altuia lucruri care ii vor face pe Hitler si Stalin sa para niste ingeri. S.a intamplat alta data. Aceste lucruri si le-au facut oamenii unii altora. Sa nu indrazniti nicicare sa credeti ca ele nu pot sa se intample din nou!

Pelicula "The Soviet Story" a disparut de pe situl de unde v-am dat linkul. Este de negasit in totalitate. Ar trebui sa va intrebati de ce... Va dau insa un link la trailerul filmului AICI si am sa va rog sa fiti atenti la primele cuvinte care spun totul: 

"A fost un vis ce  a captivat milioane. A fost o viziune ce a bantuit natiuni.  A fost cea mai mare dorinta a omenirii. Pana in ziua in care a devenit realitate". 

Articole postate pe internet ce faceau referire la criminalitatea socialismului au disparut si ele... Cosmetizarea socialismului se face cu galeti intregi de fard si foloseste natura omului care isi doreste sa creada intr-o lume mai buna si spera mereu. 

Iata ce spun oameni de stiinta si martori oculari in filmul "The Soviet Story":

George Watson
istoric literar, Universitatea Cambridge:
“Marx and Engels called Basks, Bretons, and Serbs - „racial trash”, Voelkerabfall.”

Norman Davies
istoric, profesor, Universitatea Cambridge:
”People were being shot day and night throughout the biggest country in the world. Stalin even got to the point of killing people by random, by quotas.”

Mihail Gorbaciov
presedinte sovietic:
“Stalin was awash in blood! I saw the death sentences, which he signed in packages!”

Emma Korpa
supravietuitor din gulag:
“Children were not considered inmates, so they were buried in a civilian graveyard.”

Volodimir Sergiychuk
professor, Universitatea din Kiev:
“This is a sacred place for me. Because it is the resting place of the Famine victims, including my grandmother…”

Vladimir Karpov
fost colonel sovietic in spionajul militar - GRU:
”Khrushchev was allowed to kill 7 or 8 thousand „enemies”. He asked: “Please increase my quota to 17 000!”

Françoise Thom
professor de istorie moderna, Sorbona
”Stalin authorized children to be shot from the age of twelve!”


De aceea va cer sa va opuneti oricarei idei de sorginte socialista si oricarui individ care indrazneste sa sustina socialismul. Nu acceptati niciodata ca omenirea trebuie sa coboare nivelul intelectual actual pentru ca brutalitatea unor mediocrii , fie ei si cu educatie academica, sa se poata impune. Socialisti sunt doar niste criminali extrem de inteligenti, iar socialismul este un flagel. Un virus ce trebuieste eradicat. Antidotul este EDUCATIA.

EDUCATIA REALA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: