site stats

joi, 10 ianuarie 2013

BORDELUL USL: ROMANIA













Noi romanii avem multe pretentii. Vrem de toate. Consideram ca ni se cuvin multe. Pentru ca noi i-am avut ba pe turci in coasta, ba pe rusi, ba pe unii, ba pe altii, asa ca trebuie sa primim recompense nu?!! Insa, de ieri incoace, am reinvatat lectia pe care romanul mi-a mai administrat-o odata, in 1990: cand vine vorba de a face ceva, de a depune un efort, de a avea putin, nu foarte mult, ci doar putin curaj, romanul se inmoaie brusc...

Brusc, dupa momente de voinicie aruncate din varful buzelor, atunci cand trebuie sa faca ceva, romanul isi aminteste ca are o familie si copii de crescut... Si ii foloseste pe acestia ca sa isi justifice lasitatea... Brusc, atunci cand trebuie sa faca o schimbare radicala, romanul prefera sa caute o cale de a-si pune dosul in doua luntrii... Si in ruptul capului nu o sa-l vezi tu pe roman perseverand, mergand pana la capat in apararea unei idei... La cel mai mic semn de pericol se va baga in cochilia sa de melc zbierand de acolo ca ca nu el ci altul a facut sau zis...

Da... Trebuie sa accept. Si trebuie sa acceptati si voi... Trebuie sa acceptam cu totii... Ne place tigania. Ne complacem in slugarnicie. Ne place violul. Ne place sa fim batjocoriti. Acceptam scuiparea. Ne place sa stam in genunchi. Ne place coloana vertebrala incovoiata. De aceea am avut mereu parte ba de turci, ba de tatari, ba de rusi... De aceea copii si femeile ne erau luati din case fara ca sa ne opunem. Nu avem dram de onoare. Nu ducem nimic pana la capat... Suntem un neam ce traieste in neterminare... Si acest lucru trebuie sa se schimbe daca mai avem un macar un dram de constiinta in noi!

Am vazut insa ca se poate si altfel. Am avut un decembrie 1989. Am simtit admiratia celorlalte natiuni. Am simtit respectul tuturor acelora care ne privisera pana atunci ca pe niste amarati ce isi merita soarta. Si apoi am primit cea mai urata palma din viata mea. Cea mai crunta dezamagire. Prima jumatate a anului 1990. Mineriade. Alegerea lui Iliescu si a FSN... Acelasi FSN care si-a schimbat atat de des fata incat multi au uitat ca astazi USL este FSN...

Cum de nu le este rusine romanilor cu ei insisi mie unul imi este peste putinta a intelege.  Cum de se pot uita in ochii copiilor lor dupa ce toata ziua au stat in genunchi facand felatii unuia si altuia ca si compromis, nu pentru a obtine averi uriase, ci doar pentru a supravietui... Cum de nu ii este romanului greata de atata scarbavnicie ce i se vara pe gat in fiecare zi? Cum de mai poate romanul sa indure violul continuu asupra vietii sale, batjocura fatisa la adresa sa si asta in propria lui casa?

Ce invata copiii nostri de la noi?!! Ca fara compromisuri gretoase, fara indoirea spinarii, fara a sta in genunchi sau fara a se prostitua nu poti obtine nimic? Vrem sa ne transformam si pe noi si pe copiii nostri in niste curve si Romania intr-un imens bordel in care indivizi mizerabili precum Iliescu, Voiculescu, Nastase, Ponta, Vadim, Dan Diaconescu sau Crin Antonescu sa isi infiga organele lor malformate de boli inumane cand, cum si unde vor? Atunci, tot ce trebuie este sa continuam sa nu facem nimic... A fost prea mare efortul de a pune o stampila pe un buletin de vot, si oricum pana la urna de votare drumul este prea lung nu-i asa?!!

Cum de nu ne este rusine nu pot intelege in ruptul capului. Se zvoneste acum ca Adrian Nastase va fi eliberat.  Voiculescu, este senator doar cand trebuie sa ia bani sau sa fie vicepresedintele Senatului, dar nu este senator cand trebuie sa fie judecat de aceeasi instanta ce l-a condamnat pe Adrian Nastase... Si uite asa tiganul hot si nesimtit, tupeist si mediocru, invinge un neam intreg, pentru ca romanul a ales sa stea acasa! Si acum bataia de joc este fatisa! Nu se mai disimuleaza nimic! Iar romanul, paralizat de socul trezirii la realitate, priveste acum tamp, ca vitelul la poarta noua, rezultatul inactiunilor sale...

Ponta vrea acum sa se dea american, desi noi stim cu tlotii ca directivele pentru USl se dau de la Kremlin... dar un socialist nu se dezminte niciodata. Minciuna si dezinformarea, sau imbracarea lupului in piele de oaie sunt tactici comune activistului socialist. Altfel nu ar fi nici activist iar socialist ar fi cu atat mai putin... Stie Ponta ca romanul are vederi pro-occidentale. Stie USL ca romanul iubeste America! Stiu dusmanii Romaniei si cei din USL care o tradeaza ca romanii nu vor in ruptul capului sa stea alaturi de mentalitati tribal-feudale precum cele ale socialistilor contemporani... Dar alege sa minta cu nerusinare. Cu dispret fata de inteligenat romanului pe care o insulta in fiecare secunda prin toate canalele media...

Poate ca asa si trebuia sa fie. Odata si odata tot trebuia sa se sparga buba si puroiul galben verzui si urat mirositor trebuia sa iasa la suprafata. Altfel cum putea sa realizeze tot prostul ca a fost facut si mai prost decat este? Urla furia in mine... De mai bine de 23 de ani tot spun. Si spun... Si spun... Si tot ce vad in jurul meu este ca unul se crede mai destept, altul are alte interese, altul este las, iar celuilalt nu-i pasa... Apoi ii vad pe toti cum se plang pe la colturi ca altii sunt de vina, si mie imi vine sa ii iau pe toti deodata, ca pe un snop, si sa ii scutur cu putere, si sa le sparg timpanele cu cuvintele:

NU MAAAA! TU!!! TU!!! TU ESTI DE VINA!!!

Nu va suparati pe mine. Scriu aceste cuvinte cu toata dragostea fata de neamul romanesc. Astazi din dragoste atat pot sa ii ofer. Pentru ca nu poti recompensa pe nimeni atunci cand greseste cu ciocolata si vorbe alcatuite din sunete inmuiate in miere... Asprimea ca de smirghel a cuvantului este medicamentul de care noi romanii avem nevoie acum. 

Sa ne fie rusine pentru ca ingaduim sa fim batjocoriti... Sa ne fie rusine! Casa noastra nu se intinde pana la zidurile cladirii sau gardul ce ni l-am facut... Casa noastra este pana la urma Romania. Stiu asta pentru ca port Romania in suflet oriunde as fi. Si atunci cand permiti ca, in propria-ti casa, sa fii batjocorit, scuipat, terfelit, siluit, pus in genunchi, luat peste picior, si apoi din nou batjocorit de la inceput, si inca sa mai sustii ca iti place, este pentru mine un scenariu de neconceput.

De ar fi sa raman singur impotriva batjocoritorilor din USL aleg sa imi inving teama. Si invingerea fricii se cheama curaj. Aleg sa am curajul de a merge pana la capat. Nu conteaza cati imi stau alaturi. Voi merge si de unul singur. USL, cancerul ce se infrupta acum din corpul Romaniei, este o boala mortala pentru romani asa ca nu exista alta solutie decat sa lupti cu ei pana la capat. 

Nici Iliescu, nici Voiculescu, nici Nastase, nici Ponta, nici Antonescu, nicicare dintre acestia nu are nici o putere in afara de aceea pe care hotaram sa le-o acordam noi. Eu aleg sa ii privez de orice putere. Sunt dusmanii romanilor. Sunt dusmanii Romaniei. Si pe cale de consecinta sunt inamicul lor personal iar ei imi sunt dusmani mie, pentru ca si eu sunt roman! Simt romaneste si iubesc Romania!

Tuturor acelora care aleg sa faca altfel va spun:

SA VA FIE RUSINE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: