site stats

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

VA E FRICA DE USL?!! DE CE?!!













In Romania razboiul dintre criminalitatea ce a inceput sa se dezvolte incepand cu 1989 prin ceea azi se numeste USL si poporul roman a ajuns sa se dea pe fata. Pentru ca bisturiul Justitiei, cutitul adevarului, a ajuns la maduva spinarii malefice care sustine USL.

Nicicand in istoria de la 1918 incoace nu au avut parte Romania si nici romanii de o astfel de istovitoare confruntare. Nici razboaiele mondiale ce s-au purtat nu au avut rezonante atat de epice. Si asta pentru ca, daca in perioada conflagratiilor ce au maturat planeta dusmanul era cunoscut, in acest razboi dusmanul sta ascuns, lipsit de onoare, cu o tactica dictata de lasitatea ce il anima.

Sa nu se insele nimeni! USL este dusmanul Romaniei, al romanilor si al romanismului. Si tactica adoptata este in mod nesurprinzator asemanatoare cu un razboi de gherila. Un razboi de uzura. Socialistii din intreaga lume au stiut dintotdeauna ca un razboi fatis, la lumina zilei, nu poate avea decat un deznodamant tragic pentru ei. De aceea niciodata nu veti vedea un activist socialist luptand cu cartile pe fata.

Insa acest tip de tactica demasca o stare generala de frica. De frica neinvinsa. Pêntru ca acela care isi face putere pentru a-si invinge frica devine curajos. Fara teama. Si face lucrurile la lumina zilei, constient de risc. Celor din USL le este teama deci. Asta inseamna ca braveaza atunci cand isi incoarda muschii" inaintea noastra. Si inseamna ca perseverenta lor izvoraste din disperare. Toti stiu ca daca nu nu continua sa faca ceea ce fac sunt pierduti. Si de aceea orice individ intrat in acest joc iese doar cu foarte mare greutate, si cu multe sacrificii.

Odata cu trecerea la razboiul fatis dintre USL si natiunea romana, multi au identificat faptul ca este necesara aparitia unui nou curent. A unei noi formatiuni politice. Si cum romanul este un mare speculant, o sumedenie de fete au aparut, erijandu-se in lideri, sau incercand sa isi asume acest rol. Recunosc, acest lucru il fac si eu, animat de ideea ca pana acum nimeni, dar absolut nimeni, nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. Poate sunt eu prea nerabdator. Singurul om caruia ii port stima pentru ca a reusit sa-i puna la colt pe Iliescu, gasca sa si urmasii lor, este Traian Basescu.

Stiu, suna patetic. Va suna siropos. Dar daca ati intelege cu adevarat cu cine aveti de a face ati gandi la fel ca si mine. Problema romanului este ca nu stie cu cine are de a face si nu realizeaza dimensiunile dezastrului pe care il poarta cu el USL. Si asta iarasi mi se pare ciudat, pentru ca, dupa 23 de ani de USL, rezultatele sunt vizibile la tot pasul iarjth concluziile se pot trage usor...

Nu e o problema sa vrei sa conduci. Sa vrei recunoastere. Chiar nu este o problema. Problema insa apare atunci cand nu ai aceasta calificare. Si spun asta pentru ca examenul cel mai dur pe care il are de dat un conducator adevarat este modul in care actioneaza atunci cand se impute treaba.

Exista un proverb romanesc, ce spune multe despre caracterul nostru mamaligar si suna cam asa:  "La placinte, inainte, la razboi, inapoi." Nu va suparati pe mine, nu eu l-am inventat. Mai avem si "capul ce se pleaca sabia nu-l taie"... Acestea trebuiesc extirpate din folclorul romanesc... Cu desavarsire.

Aflu ca multora li se face acum frica. Le e frica de represiunea ce o vor face cei din USL: Ne-am obisnuit cu stilul. Cei care au firme vor avea controalele pe cap, altii vor avea probleme la locurile lor de munca si asa mai departe... Ei si ce?!! Cine crede ca rezolva ceva plecandu-si capul sau batand in retragere?!!

Nu am trait un astfel de episod, dar cred ca toata lumea stie cum TREBUIE sa procedeze la intalnirea cu un animal salbatic. Nu ai voie sa o iei la fuga. Sa bati in retragere. Trebuie sa iti faci curaj si sa ramai neclintit, chiar si atunci cand animalul se apropie atat de tare de tine incat poti simti cum te adulmeca.

USL este animalul. Si va asigur ca daca veti da un pas inapoi din fata lor, atacul va fi si mai cumplit. Animalul, atunci cand simte miros de frica, devine si mai feroice. La fel si USL. Nu sfatuiesc pe nimeni sa bata in retragere. Acela care bate in retragere este oricum pierdut. Singura sansa pe care o avem este sa ramanem neclintiti in fata hienelor socialiste din SUL. Pana la capat.

Spun asta mai ales acelora care vor sa se erijeze in lideri. Vor sa fie sefi. Tuturor acelora care bat in retragere eu le bat obrazul. Pentru ca sunt oportunisti. Ii demasca exact comportamentul lor atunci cand dau de greu. Nu stiu nici cum sa gestioneze criza si nici nu au curaj in fata inamicului.

Desigur, multi vor sari acum sa ma acuze, crezand ca mie imi este mai usor sa vorbesc de departe. Am sa stopez aceste acuze din fasa, cerandu-le sa citeasca tot ceea ce am scris din ianuarie 2009 incoace. Am fost membru PNL. Am stat ore in sir la coada ca sa il votez pe Antonescu presedinte in 2009. Am vrut sa cred, ca multi alti romani, ca PNL este urmasul marelui disparut de dupa razboi... M-am lasat inselat la fel ca majoritatea romanilor, caci am acceptat sa fiu hranit cu sperante desarte.

Toate acestea s-au intors impotriva USL in momentul in care Geoana a ajuns in balconul Operei din Timisoara. Terfelirea memorie Timisoarei si metodele prin care acum li se creeaza timisorenilor imaginea de rasisti, de sustinatori ai USL, si asa mai departe a facut din mine unul dintre cei mai mari dusmani ai USL.

Ura mea fata de USL ma califica, spun eu, ca sa impun respectul ce mi se cuvine. Pentru ca tot ceea ce fac, fac din dragoste pentru cei de acasa. Si nu am absolut nimic de castigat. Iar daca vreunul dintre cei despre care va vorbesc simte nevoia sa ma atace, le spun doar atat: puneti-ma la incercare... Sunt sigur ca fac fata.

Nu mi-e teama de USL. Stiu ca USL se teme de romani. Se teme de noi. Stie ca noi suntem multi si stie ce le putem face daca ne trezim. Am sa sun in continuare din goarna, cat ma tin plamanii, desteptarea acestei natiuni ce inca motaie. Pana ne trezim cu totii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: