site stats

luni, 31 ianuarie 2011

MINCINOSU` ROADE OSU`
















Ideile imi apar din cele mai nebanuite surse si in cele mai neasteptate momente... Asa ca ai putea sa te intrebi ce legatura o fi intre filmul "Predators" (2010), PSD, opozitie si PD-L nu-i asa? Este simplu... In film tot ceea ce incerc sa explic eu de vreun an incoace, este rezumat in fraza: "The enemy of my enemy...", lasata asa in suspans...

Am ramas socat sa vad cat de simpla este logica si cat de usoara este expunerea acestei logici... Aud mereu voci in Romania, zbierand ba la Presedintele Romaniei, ba la guvern, ba la PD-L. Sa nu ma intelegeti gresit. Sunt adeptul criticii constructive. Intotdeauna voi fi.

Insa vulgaritatea si inutilitatea unei atitudini ca la usa cortului in mod sigur imi repugna. Nu ma voi alatura niciodata corului de injuraturi si trivialitati, sadite in mintea romanului care a ajuns sa creada ca e cool si se simte puternic injurand administratia...

De fapt exact asa ne facem un mare deserviciu... Deci zicala americaneasca e cam asa: DUSMANUL DUSMANULUI MEU IMI ESTE ALIAT! Si trebuie sa recunoastem ca la capitolul pragmatism, americanii exceleaza, extrag maduva din esenta!

Ia te uita ce simplu este.... Tot romanul stie ca PSD si cei ce ii sunt complici traditionali sunt raul cel mai mare pentru Romania. Pana si postacii anti-PD-L recunosc aceasta... PD-L este dusmanul PSD si al complicilor sai nu? Pai este atat de simplu atunci nu? Exact asta si predic de un an de zile si mai bine... Pragmatismul mai rumane! Atsa trebuie sa iti spuna ca PD-L este in mod cert dusmanul dusmanului tau cel mai mare, PSD & Co., si ca prin urmare, cel putin pentru moment, cu toate imperfectiunile sale, PD-L este aliatul romanilor si al Romaniei.

Acesta este pragmatismul cu care trebuie rationat. Avem optiuni in fata. Doua. Si va trebui sa alegem! Ca ne place ca nu ne place. A NU merge la vot inseamna a da apa la moara dusmanului celui mai pervers al Romaniei: PSD. Pentru ca PSD are suficient electorat, cumparat timp de 20 de ani cu diverse favoruri sau miuit in fel si chip incepand cu pensionarile timpurii acordate de Iliescu in 1990.

Si romane, daca nici acum nu ai inteles, in mod categoric iti meriti soarta, fara sa mai fi nici macar demn de mila. Nu exista decat doua solutii: ori crearea unei formatiuni politice de dreapta cu oameni si cu valori cu totul noi, ori va trebui sa alegeti PD-L. Alta cale nu exista decat daca esti setat pe autodistrugere sau daca minti cu buna stiinta si rea credinta pentru a roade un os din resturile ospatului de la masa anti-romanismului!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: