site stats

sâmbătă, 26 iunie 2010

DE VANZARE TARA SECOND-HAND: ROMANIA... (preluare)Se vinde tara second-hand, unicat, marca Romania, model 2010, 22 milioane proprietari...

Stare tehnica:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. La inceputuri a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o din cand in cand şi alţii. A fost reparată mai intotdeauna cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor nevolnici innebuniti de culoarea rosie, care au băgat-o prin toate gropile. Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină cu tente rosiatice. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa, indiferent de marime, dar funcţionala.

De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând pentru că m-a lăsat în drum şi nimeni nu vrea sa o repare, iar eu am obosit muncind la ea. In plus, îmi consumă cam multe resurse si energii iar reparatia costă cât nu face. Oricum, pentru aceasta categorie de ţară nu trebuie neaparat un permis, aşa incat o conduce cine are tupeu. Dacă nu o vrea nimeni, stiu sigur clienti, fost popor nomad, care vor sa o dezmembreze şi sa o vânda pe bucăţi, pastrand doar niscai piese pentru ei. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze...

O vreti? Nu o vrea nimeni?!! Sau sa o dau la programul "Rabla"?

preluare de pe "Neinfectat de comunism"

Un comentariu:

Eu cred ca: