site stats

duminică, 13 decembrie 2009

CUM ARATA UN DEZINFORMATOR DE PROFESIE

Stim ca dezinformarea, intimidarea si demotivarea sunt trei modalitati folosite de urmasii demni ai fostelor structuri comuniste. Nu toti latra neaparat pentru bani. Unii o fac din obisnuinta. Prima meserie nu se uita niciodata. Pentru PSD a existat componenta de maxima vizibilitate dar au fost folositi si oameni care au fost pregatiti din timp si pusi in pozitii din care sa poata improsca opinia publica din plin cu fumul rosu inecacios al tulpinilor de trandafir pesediste puse pe foc.

De ceva vreme am descoperit un nume. Omul s-a pozitionat fain si in timp si in spatiu. Atat in cel real cat si in cel virtual. Nu l-as fi bagat in seama altadata. Dar mi-a atras atentia prin faptul ca a devenit extrem de tare in gura, nu cu argumente reale ci cu atacurile la persoana.

Pentru ca dragii mei atunci cand nu ai nici un argument REAL, regula de baza este sa dai din clont si sa il faci de cacat pe interlocutor, scotand in evidenta defecte fizice evidente. Totusi nefericitul pesedelacheu de profesie nu s-a asteptat ca sa fac fata si unei astfel de situatii. Mutra lui imi este cunoscuta. Nu stiu exact de unde, dar sunt convins ca undeva, candva l-am intalnit fizic.


















Lucratura in stilul caracteristic oamenilor antrenati de secu: planteaza omu`, intr-un loc credibil, pune-l sa dea si in ai nostri ca sa capete credibilitate, iar atunci cand e nevoie pune-l sa latre impotriva celorlalti. De data asta nu a tinut.

Minciuna a avut picioare scurte. Si cand ai fost dovedit mincinos odata, nimeni nu te mai poate crede. Si pe Marius Mina l-am prins cu minciuna. Si cu fofarlica. Si cu cioara vopsita. Minciuni fine. Toate in favoarea PSD. Asa arata un om antrenat ca sa dezinformeze si ca sa induca starea de confuzie in toate lucrurile. Nu cred ca s-a nascut nativ cu aceste aptitudini. Cred ca a fost antrenat. Academic.

Cautati-l pe net si veti vedea cum a oscilat in toate partile. Veti gasi minciuni sfruntate si nici un argument solid. Tactica omuletului este exact cea KGB: eu declar asta si tu trebuie sa dovedesti ca nu e adevarat. Ei bine Marius Mina avem vesti triste pentru tine: orice afirmatie ai face va trebui sa aduci dovezi in sprijinul ei si nu viceversa. Vremurile cand tineau figuri de genul acesta au apus. Esti anacronic. Ai facut parte dintr-un aparat care scartaie acum. Nu ati reusit sa mintiti suficient, sa fraudati suficient sa spalati creiere suficient.

Exemplu de minciuna: apare un articol in "Washington Post" care in titlu spunea
ca "viitorul presedinte al Romaniei AR PUTEA FI o persoana cunoscuta guvernului american". Marius Mina a transformat acel "ar putea fi" intr-o virgula, denaturand astfel sensul: "viitorul presedinte al Romaniei, o persoana cunoscuta guvernului american". In acelasi sens, nici una din afirmatiile pe care le face raspandacul disperat Marius Mina nu poate fi dovedit cu probe. Ba inca se poate proba contrariul.

Acum le-a sosit randul. Toti acesti Marius Mina vor trebui sa dea socoteala pentru toate faptele lor. Primul lucru este sa ii arat fata daca aceasta este intr-adevar fata sa. Iar faptul ca locuieste vezi doamne la New-York mie imi spune un singur lucru: oricat de departe se intind tentaculele ciumei rosii numite PSD, ele vor fi retezate. Ca sa citez cu propria sa amenintare: Mina, cred ca ar trebui sa fugi in padure, caci incepe vanatoarea de mistreti...

Bipezi care miros a minciuna, asa precum Mina asta trebuiesc ignorati sau pusi la locul lor. Este alegerea voastra... Aprent este un mincinos patologic, adevarat, dar judecand dupa metodele aplicate in mod sistematic cred ca are si ceva scoala in domeniul aburelii... L-am prins cu minciuna in cateva randuri asa ca nu imi mai bat capul cu el... Un papagal crescut de comunisti si atat...

Daca esti atent la fotografie vei remarca cinismul si rautatea din priviri, peste care apare acel zambet sarcastic-amenintator... Pare sigur de el. Sunt convins ca in aceste momente furia il rascoleste pana in cei mai adanci pori. Nu a reusit sa ne abureasca. Vremea lui a trecut.

Daca dati peste el in blogosfera exista doua solutii pentru un pesedelacheu ca si el: ori nu il bagati in seama, ori puneti nuiaua cuvantului aspru pe spinarea lui... Personal cred ca a doua varianta e mai buna... Pentru ca nesimtirea lui se foloseste de bunul simt pe care il avem noi. Si trebuie sa ii vorbim pe limba lui. Ca sa inteleaga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: