site stats

luni, 7 decembrie 2009

"MIRCEA GEOANA E UN OM SLAB..." (preluare)











Bai papagale! Devii obositor. Ai avut cel mai tare staff. Ai avut cele mai smechere mijloace. Ai avut oamenii care au inventat fraudarea si o practica din 1990 incoa (n.a.). Cele mai tari posibilitati media. Cei mai tari consilieri. (NU neg profesionalismul la kkturi electorale al lui Hrebe, de exemplu) Totul la mina. Tu atit trebuia sa faci, sa castigi. Sa zambesti, sa faci semnul victoriei, si sa iti inveti poezia bine, inainte de-a vorbi in public. Tu ce ai facut? Ai facut absolut toate greselile posibile. Ai aratat indecis. Ai zis tampenii cit tine de mari. Ai mintit la un mod la care ai putut fi prins. Ai reusit sa te expui la tot mistoul de proasta factura al unuia [...] in capul chel. Si ai ramas ca proasta-n p*** in fata lui. Ok, asta e pe barba ta. Dupa tine, alagerile astea ar fi fost corecte daca PSD putea preda vre-o 15 milioane de formulare gata complectate, nu e asa? Iar oricine nu ar fi votat cum trebuie sa fie amendat, nu? Oriunde, si peste tot sa scrieti VOTATI DOAR PSD, nu? Iar formularul de vot sa aibe un singur nume: "Mircea Geoana". Ei, papagale, sint convins ca pina si asa ai fi pierdut.

***
N-am eu nimic cu faptul ca acuma faci spume.
E problema ta! Problema noastra e ca mai vrei inca o seara de dans pe banii amaritului asta de popor. Ceea ce e de netolerat. Ce crezi tu, fraier amarit ce esti [...]? Crapa fierea in tine ca ai pierdut dupa ce coroana parea sa fie in mina ta? Ce vrei, tu te-ai grabit sa sarbatoresti ca fata mare la p*** in noapte nuntii. Ai vrut futai, o sa ai futai. Intrebarea e cam asa, insa: Mai tii tara asta, pe bani pe care ii iei de la noi, asa, inca o luna? Cit amaritul de roman sa nu mai aibe ce pune pe masa dupa ce trece anul nou? Ok. O sa o iei si a doua oara. Mai naspa ca acum. Considerind toate asta, daca pierzi, te iei dracului si mergi, la mata-n p**** la, Moscova? Si ne lasi in pace sa ne vedem de mizeria asta de viata, pe care nu e nevoie sa o mai faci tu si mai mizerabila decit e, in prag de iarna, cu cheltuieli pentru ambitiile kknarilor pe care ii reprezinti? Eu in locul lui Basel te-as lasa, as reluat tot, si dupa aceea te-as da in judecata pe tine pentru ca bagi tara asta in kkt in prag de iarna, cum de altfel o face tot PSD-ul de cind nu le mai convine ciolanul. Si nu oricum, asa, pe vrea citeva zeci de milioane de oiro despagubiri, sa fiu sigur ca vre-o 50 de generatii dupa tine inca dau cu curu' sa adune banii. Ai pierdut. Nu iti cer sa fii barbat si sa pierzi ca atare. Nu are sens. TU nu esti barbat. Ilici macar a dovedit coaie. Nastase, cit e el de Bombonel, a dovedit si el. Numai tu NU. Pai na, tu NU esti barbat. N-am ce iti cere. Mai papusa gonflabila, ma-ta mai intreaba de noi?


***
Clipul pe care il dedic nu e pentru cei pudici, pentru cei comunisti, sau pentru cei slabi de inger!
Si, Gionele, la cit iti pasa tie da tara asta, iti dorim doar un lucru de sarbatori: Sa mori ca Iorga! Deci, pe limba dvs., domnilor de la PSD: De la Nasu Mahmur si toata gascaaaaaaa!



(Preluare de pe blogul "Mahmur intre fantome")

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: