site stats

vineri, 11 decembrie 2009

TREI DOAMNE, SI TOTI TREI...


















TRAIAN BASESCU

nickname: Marinarul

Astazi presedintele Romaniei. Contestat de oponentii politici. Facut in toate felurile de sustinatorii oponentilor politici. O fi castigat el alegerile, dar pentru el incepe cea mai grea perioada a vietii: examenul final. Pleaca intr-un nou mandat cu posibilitatea de a alege ce vrea sa raman in istorie: doar un altul sau o personalitate puternica.

Are acum obligatia de a face tot ceea ce a spus ca va face. Este dator sa faca toate acestea pentru ca in caz contrar va fi cea mai trista figura politica din istoria moderna a Romaniei.


Crin Antonescu
nickname: Chuckie

A fost pentru cateva zile o figura importanta a vietii Romanesti. Duplicitatea, dar mai ales vadita dragoste pentru un partid ce reprezinta lipsa de scrupule, l-au adus in pragul falimentului. Isi joaca ultimele carti cu disperarea vadita a omului care incearca sa dreaga busuiocul. Contestat din interior, a dezamagit electoratul liberal, profund de dreapta, prin confectionarea unui anus contra naturii: alianta cu PSD partid de stanga, urmas al ideologiei care a binecuvantat Romania cu 6 mineriade.

Ca om politic, Crin Antonescu va exista doar pe ici pe colo. Steaua lui a apus. De acum incolo nimeni nu il va putea crede pe cuvant niciodata. Campania bunului simt s-a inecat in cuvintele "fanatici pana la dementa" azvarlite cu ura in obrazul unui oras intreg, care cu numai cateva zile in urma il sustinea neconditionat.


Mircea Geoana
nickname: Prostanacul

A dovedit cu prisosinta ca cel care i-a dat porecla, Ion Iliescu, a avut dreptate. Desi a avut de partea lui o redutabila forta media, majoritatea bogatilor Romaniei, staff-ul de campanie cel mai expert in smecherii si frauda, nu a reusit sa convinga electoratul roman. Pentru ca asa cum stim, gura bate curu`. Desi diplomat de cariera fost prins cu nadragii jos si batut zdravan la popou in cadrul dezbaterii televizate cu un presupus mai slab pregatit intelectual marinar.

S-a jurat pe Biblie ca nu fura desi a fost prins cu rata-n gura si cu ou` in buzunar. A dezamagit partidul ceea ce ii va aduce multe cucuie, batai si dureri de cap. De asa un presedinte sa te fereasca Dumnezeu. Cursa catre Cotrceni pentru el s-a incheiat cu un banc: te culci presedinte prostanac seara iar dimineata te trezesti doar prost de-a binelea.

L-au prostit ai lui, a calcat in strachini si a dat in gropi. Tot ce i-a mai ramas este un volan de jucarie, coifuletul de petrecere si bocetul. Nu ptea fi presedinte niciodata. A incercat si el saracu`. Pentru el nu mai este nimic de facut. Nu il mai poate salva nimeni. Fu-se, fu-se, si se du-se...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: