site stats

luni, 7 decembrie 2009

MARELE RANIT SI CASTIGATOR

Dupa alegerile prezidentiale din 2009 romanii au ramas cu totii ca trazniti, obositi. In ambele tabere. Senzatia este ca te-a lovit trenul sau ceva similar. Violenta si agresivitatea cu care a fost atacata Romania in acesti ultimi ani de catre PSD si compania nu ramane fara urmari. Marele ranit dar si marele castigator este omul simplu.

Pentru ca a reusit sa supravietuiasca si sa invinga puterea unei masinarii de dezinformare infernale. Ce a atins limita paroxismului, in chiar ziua alegerilor. Ilegal. Masina aceasta si-a aratat infioratoarea putere. Si i-a demascat pe toti oamenii care se folosesc de ea. Si-au aratat fetele schimonosite de ura si din nou au asmutit romani impotriva romanilor. Din nou!

Acum Traian Basescu are posibilitatea de a deveni primul presedinte roman perceput pozitiv de istorie. Sau nu. Depinde de el. Eu am mers pe principiul "ORICE. NUMAI PSD NU". Deocamdata stiu sigur ca vor trece prin momente dificile cei care ne-au pus piciorul pe grumaz timp de douazeci de ani.

Vedem ce va fi. Nu ne oprim aici. Nu avem dreptul pentru ca nu traim bine. In fapt acesta este tot scopul: sa traim decent si sa putem zambi mereu unii altora. Am optat ieri pentru incetarea sistemului construit de PSD in jurul sau. Ei inca se zbat sa ni-l impuna. Inca un motiv ca sa ii strapim. Pe veci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Eu cred ca: